تماس بگیرید

افتتاحیه رستوران
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

پس از برنامه ریزی ها و ماه ها تلاش نوبت به افتتاح رستوران می رسد. بنظر منوی عالی چیده اید، کارکنان را آموزش داده اید، فضای دلپذیری ایجاد کرده اید، هزار شوق و امید دارید و با مشخص کردن بودجه ی رویداد ، آماده  یک افتتاح عالی و شروع عالی فروش رستورانتان هستید.

در ادامه به مهمتیرین مسائل در افتتاح عالی یک رستوران می پردازیم

چه اشخاصی را در افتتاحیه رستوران دعوت کنیم؟

قبل از افتتاح باید پرسونای مشتریان خود را مشخص کنید. جامعه هدف مشتری شما از چه تریپ شخصیتی هستند و بر اساس آن مهمانان خود را دعوت کنید. بهترین گزینه برای دعوت اینفلوئنسرهای غذا و رستوران هستند. محبوبیت بالایی ردشبکه های اجتماعی دارند و فالوورهای آنان غالبا عاشق غذا و رستوران و … می باشند.

اینفلوئنسرها با محتواهایی که از این رویدادها آماده میکنند بهترین روش تبلیغی برای رستوران شما هستند.

چهره های سرشناس و محبوب مانند هنرمندان و ورزشکاران خود تعدادی زیادی هوادار را به رستوران شما خواهد کشاند. تصاویری که از سلبریتی های مورد علاقشان در لوکیشن رستوران شما می گیرند می تواند به سرعت برند شما را شبکه های اجتماعی منتشر و محبوب کند.

دعوت از مسئولان سازمان و ادارات و … نیز می تواند مزایای خوبی داشته باشد. بخش اعظمی از درآمد رستوران های بزرگ از قرارداد با سازمان ها بدست می آید.

 

چگونه افتتاحیه رستوران را به مشتریان اعلام کنیم؟

یکی از بهترین روش تبلیغی رویداد برگزارش چالش و تبلیغ آن با استفاده از ترفندهایی در شبکه های مجازی است. قرعه کشی بین لایک و کامنت گذاران و چالش های غذایی که در خود رویداد برگزار می شود و به برندگان جوایزی اعطا می گردد. مانند چالش های خوردن همبرگر یک متری  و …

در کنار این چالش ها می توانید مسابقه عکس با هشتگ مختص افتتاحیه رستوران راه اندازی کنید و به قید قرعه یا با شرایط مشخص به مشتریانی که در روز افتتاحیه در محیط رستوران از خودشان عکس بگیرند و با هشتگ مشخص شده در پیجشان منتشر کنند جوایز ارزنده ای پرداخت کنید.

نصب بنر های تبلیغی در سطح شهر به شرطی که در یک بازه زمانی مشخص با یک داستان یا ایده خاصی تکرار شود نیز می تواند مفید باشد البته بسیار هزینه بر است.

می توانید در کنار تمامی برنامه هایی که دارید یک برنامه خیریه هم داشته باشید و بخشی از درآمد حاصل شده را به این موضوع اختصاص دهید.

چرا افتتاحیه رستوران مهم است؟

افتتاحیه رستوران از زاویه های مختلفی قابل بررسی است تا اهمیت آن را به خوبی درک کنیم.

مهمترین مسئله در افتتاحیه اولین تجربه مهمانان و مشتریان از رستوران شماست. هرچه این تجریه شیرین  و لذت بخش و خاطراه انگیز باشد شما بیشترین بهره را بردید. علاوه بر اینکه تبدیل به مشتریان دائمی می شوند می توانند با نقل تجربه و احساس خود به دوستان و خانواده و … در جذب پلن B مشتری برای رستورانتان مثمر ثمر باشد.

برنامه افتتاحیه ماحصل سال ها برنامه ریزی و ماه ها تلاش و هزینه برای بهره برداری است. با توجه به شلوغی برنامه ها واستقبال مشتریان غیر قابل انکار است که یک سری مشکلات و ناهماهنگی هایی بوجود بیایید. باید تیم اجرایی و مدیریت برنامه تمامی تمهیدات را برای جبران مشکلات و نا هماهنگی ها اندیشده باشند تا منجر تجربه بد یا آرذدگی مشتریان و مهمانان نشود.

 

از لحاظ بودجه بندی با توجه به هزینه های بالای افتتاحییه ، تکرار چنین رویدادی با عناوین مختلف شاید مقدور نباشد، پس باید بیشترین بهره و استفاده را از آن ببرید.

نحوه دکور در روز افتتاحیه رستوران به چه شکل باشد؟

دکور زیبا در ورودی رستوران از قبل شروع مراسم  تا پایان افتتاحیه آن می تواند توجه مردم را جذب کند و آنها را به داخل رستوران بکشاند.

با طراحی زیبا و منحصر بفرد با استفاده از رنگ های مناسب با برند و تم رستوران می تواید فضایی عالی برای عکس گرفتن مشتریان ایجاد کنید.

طراحی داخلی رستوران برای رویداد افتتاحیه باید نشان از یک جشن بزرگو اتفاق مهم داشته باشد . از بادکنک ها و کاغذهای رنگی استفاده کنید و روی همه میزها سبد گل قرار دهید. البته از شلوغ کاری هایی اضافی پرهیز کنید.

می توانید در چهارگوشه رستوران با نصب بنرهای زیبا شعار های رستوران خود را بنویسید و بارها در مراسم روی آنها و ارزشی که در رستوران شما دارند تاکید کنید.

همیشه در طراحی دکوراسیون داخلی بنر ها، کاغذهای رنگی و جایگاه اجرای برنامه هنرمندان، این مسئله مهم را در نظر داشته باشید که باید از رنگ هایی استفاده کنید که از طیف های رنگی هماهنگ با رنگ برند و لوگوی رستوران شما باشد.

آیا در افتتاحیه رستوران تخفیف به مشتریان ارائه دهیم؟

مشخص کردن تخفیف برای مشتریان در مراسم افتتاحیه، می تواند مزایای مهمی داشته باشد، از جمله مهمترین آنها راغب کردن مشتریان برای سفارش و تجربه چشیدن غذاهای ویژه رستوران است. شاید خیلی از مشتریان برای شرکت در چالش ها و برنامه های فان در مراسم شرکت کرده باشند و در حد نوشیدنی یا غذای معمولی رستوران را سفارش بدهد ولی با تخفیفات می توان سفارش های بیشتر و بهتری از مشتریان را گرفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها

گرانترین رستوران های جهان
معرفی رستوران
گرانترین رستوران های جهان

این رستوران ها با صرف میلیون ها دلار هزینه در زمینه طراحی و ساخت ، استخدام کارمندان درجه یک ، تهیه غذا با، باکیفیت ترین