تماس بگیرید

انواع رستوران
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

چه تعداد از این رستوران ها را امتحان کرده اید؟

انواع رستوران ها را می توان براساس عوامل بیشماری طبقه بندی کرد ، از خدمات ، مکان و غذاهای خاص گرفته تا هزینه ، جو ، رسمیت و غیره.

انواع خاصی از مکان ها ، مانند چایخانه ها ، ارتباط غیرقابل انکاری با فرهنگ محلی دارند و در مناطق مختلف جهان معنای مختلفی دارند. در این مطلب به معرفی ۳۰ نوع مختلف رستوران می پردازیم.

۱. رستوران های Bistro

رستوران های کوچک محله ای هستند که معمولاً در آشپزی به سبک خانگی فرانسوی تخصص دارند, آنها بیشتر در یک محیط دنج و گاه به گاه وعده های غذایی ساده و با قیمت مناسب سرو می کنند.

۲. رستوران های Ethnic restaurant

این سبک غذاخوری با استفاده از مواد اولیه و تکنیک های آشپزی که متعلق به یک فرهنگ خاص است ، در غذاهایی مربوط به ملیت خاص تبحر دارد. از جمله گسترده ترین آنها چینی ، یونانی ، ایتالیایی و مکزیکی است. اکثر رستوران های قومی به طور مستقل در شهرهای بزرگ یا مناطق دارای جوامع مهاجر پر جنب و جوش مستقر هستند و در آن واقع شده اند.

۳. رستوران های Fine dining restaurant

رستوران دارای بالاترین امتیاز ، اغلب با منوهای دقیق ، خدمات دقیق و دکوراسیون پیچیده با سفره های سفید خدمات می‌دهند، این رستوران های کاملاً پیشرفته از مشتری های ثروتمند پذیرایی می کنند ، گاهی اوقات نیاز به رزرو از قبل دارند.

۴. رستوران های Trattoria

کمتر رسمی از یک رستوران ، تراتوریا یک مرکز سنتی ، اغلب خانوادگی و ایتالیایی است که به غذاهای محلی روستایی اختصاص دارد

۵. رستوران های Teppanyaki-ya

یک رستوران ژاپنی ، جایی که سرآشپز وعده غذایی شما (که معمولاً شامل استیک ، غذاهای دریایی و سبزیجات است) را روی یک توری آهنی داغ (تپان) درست روبروی شما تهیه و می پزد. بسیاری از رستوران های تپانیاکی نمایش های پر شور آشپزی زنده را با مواد اولیه عالی ارائه می دهند.

۶. رستوران های Osteria

در اصل یک بار شراب ساده که مشتریان می توانند غذای خود را به آنجا بیاورند ، امروزه ، این اصطلاح عمدتا برای توصیف یک غذاخوری معمولی ایتالیایی ارزان استفاده می شود.

۷. رستوران های Drive-in restaurant

امروزه اگرچه چندان محبوب نیست ، اما رستوران های مخصوص رانندگی به رستوران کلاسیک آمریکایی اشاره می کنند که در آن مشتریان هنگام نشستن در اتومبیل خود غذا سفارش می دهند و می خورند.

۸. رستوران های Drive-thru restaurant

این رستوران به مشتریان خود این امکان را می‌دهد تا با ماشین در صف به ایستند و وغذای خود را از باجه غذا تحویل بگیرند. زنجیره های اصلی فست فود مانند مک دونالد و برگر کینگ اغلب این خدمات را ارائه می دهند.

۹. رستوران های Pizzeria

همانطور که فکر می کردید ، پیتزا فروشی مکانی است که در آن پیتزا پخته و سرو می شود. در ایتالیا ، دو نوع مختلف پیتزا فروشی پیدا خواهید کرد، یکی یک رستوران سنتی است که می تواند شراب ، سالاد، پاستا و پیتزا سرو می کند. و دیگری ، نوعی نانوایی است که پیتزا (اسلایس پیتزا) و نان را می‌پزد.

Antica Pizzeria Port’Alba در ناپل که در سال ۱۸۳۰ تأسیس شد ، به عنوان اولین پیتزا فروشی در جهان شناخته می شود.

۱۰. رستوران های Taverna

یک رستوران کوچک و سنتی یونانی است که با دکوراسیون روستایی ، فضای معتبر و یک منوی ارزان قیمت توصیف می شود، که معمولاً شامل غذاهای محلی ساده مانند گوشت های کبابی ، ماهی و غذاهای دریایی است. . این نوع رستوران علاوه بر محبوب ترین و نمادین ترین مکان غذا خوردن در یونان ، بخشی جدایی ناپذیر از فرهنگ محلی نیز هست.

۱۱. رستوران های Fast casual restaurant

زنجیرهایی مانند Chipotle ، Panera Bread یا NYC’s Shake Shack در این گروه قرار می گیرند

۱۲. رستوران های Pop-up restaurant

رستوران های پاپ آپ که یک روند رو به رشد در بخش مهمان نوازی هستند ، غذاخوری های موقت هستند که برای مدت زمان محدودی در مکان های غیر منتظره فعالیت می کنند. که فرصتی عالی برای آشپزهای جوان و با استعداد هست تا مهارت های خود را به نمایش بگذارند. نیازی به گفتن نیست که آنها یک تجربه ناهار خوری منحصر به فرد را برای مشتریان فراهم می کنند ، که اغلب شامل غذای جدید است.

۱۳. رستوران های Café

کافه متداول ترین مرکز غذا خوردن است. اولین بار در قرن هفدهم در قسطنطنیه (استانبول کنونی) ظاهر شد و از آن زمان به عنوان یک مکان اجتماعات خدمت می کرد. ضمن تمرکز بر قهوه و سایر نوشیدنی های گرم ، اغلب آنها شیرینی ، کیک و سایر وعده های غذایی / میان وعده را نیز ارائه می دهند. این منو از کشوری به کشور دیگر بسیار متفاوت است.

۱۴. رستوران های Diner

یک رستوران آمریکایی برای صبحانه ، ناهار و شام باز است. با الهام از ماشین های غذاخوری ریلی قدیمی ، غذاخوری ها معمولاً ۲۴ ساعته شبانه روز (خصوصاً در امتداد بزرگراه ها) باز می مانند و غذاهایی مانند برگر ، ساندویچ ، سیب زمینی سرخ کرده و پای را سرو می کنند.

۱۵. رستوران های Ramen-ya –

این فروشگاه که به فروشگاه رامن نیز معروف است ، از محبوب ترین رستوران ها در ژاپن است که در نودل تخصص دارد. همه رستوران های رامن سرویس نشستن ندارند.

۱۶. رستوران های Teahouse

در حالی که چایخانه ها در درجه اول مکانهایی برای نوشیدن چای هستند ، بعضی از آنها غذاهای سبک معمولی با چای محلی را نیز سرو می کنند. ساندویچ و کیک های کوچک را در یک تی هوس انگلیسی پیدا خواهید کرد. مجموعه ای از شیرینی ها در سالن فرانسوی de thé ؛ و نودل در یک cha chaan teng (رستوران چای هنگ کنگ).

۱۷. رستوران های fastfood

مک دونالد ، برگر کینگ ، تاکو بل و پیتزا هات ، رستوران های فست فود خود را از طریق سرعت سرویس ، راحتی و قیمت مناسب متمایز می کنند. آنها به طور معمول بخشی از زنجیره های بزرگ بین المللی هستند و دارای منوهای محدود و نه چندان سالمی هستند که معمولاً از همبرگر ، سیب زمینی سرخ کرده ، پیتزا و نوشابه تشکیل می شوند. در چند سال گذشته ، برخی از رستوران های فست فود تمرکز بیشتری بر روی کاهش چربی و مواد مصنوعی ، و ارائه گزینه های با کیفیت بالاتر مانند تاکوهای عالی، سالادها، وکینوا دارند.

۱۸. رستوران های Buffet-style restaurant

یک مرکز سلف سرویس که انواع مختلف غذا روی پیشخوان ها / میزها نمایش داده می شود. اکثر رستوران های بوفه همه چیزهایی هستند که می توانید در آن غذا بخورید ، اما غذای آن بسته به اینکه در کدام کشور هستید متفاوت است.

۱۹. رستوران های Cafeteria

این می تواند به تنهایی یک رستوران باشد یا یک مرکز غذا خوردن در یک موسسه (مدرسه ، بیمارستان ، محل کار). در یک کافه تریا ، تعداد کارمندان بسیار کم است ، بنابراین افراد باید از بین انتخاب غذاهای آماده موجود ، غذای خود را انتخاب کنند.

۲۰. رستوران های Luncheonette

رستوران کوچکی که در آن وعده های غذایی سبک می پزند و در زمان ناهار سرو می شوند. ویژگی های معمول شامل صندلی پیشخوان و منوهای ساده و محدود است.

۲۱. رستوران های Tapas bar/Tasca

بار تاپاس که یکی از بار های اصلی فرهنگ اسپانیایی است ، مراکز زنده ای است که در آن نوشیدنی ها همراه با بشقاب های کوچک غذا به نام تاپاس سرو میشوند. رسمیت کمتری نسبت به رستوران ها دارند ، در عین حال چیزی فراتر از کافه های ساده ، نه تنها نوشیدنی و لقمه های کوچک برای غذا خوردن ، بلکه مکانی راحت برای استراحت ، معاشرت دوستان ، یا تماشای یک بازی فوتبال است.

یکی از بزرگترین لذتهای سفر به اسپانیا Ir de tapas یا بار تپاس است.

۲۲.  رستوران های Steakhouse

– یک رستوران متخصص در برش های کبابی گوشت گاو بیشتر اوقات ، این منو همچنین شامل گوشت گوساله ، گوشت خوک / گوشت بره ، و مرغ سوخاری ، به علاوه شراب های خوب و انواع غذاهای فرعی است.

۲۳.  رستوران های All you can eat restaurant

غذاخوری که در آن مشتری ها هزینه مشخصی را پرداخت می کنند و سپس هر غذایی که می خواهند را انتخاب می‌کنند و معمولاً دارای چندین میز غذایی هستند ، از سالادها گرفته تا انواع غذا های گرم و دسرها.

۲۴.  رستوران های  Kosher restaurant

چه یک پیتزا فروشی ، یک فست فود یا یک نانوایی ، یک رستوران کوشر همیشه غذایی مطابق با (قوانین غذایی مذهبی یهود) سرو می کند.

۲۵.  رستوران های Dinner in the sky

مفهومی نوآورانه در رستوران مستقر در بلژیک که به تعداد معینی از مهمانان اجازه می دهد از وعده های غذایی لذیذ خود در یک میز معلق در هوا لذت ببرند. شام در آسمان در بیش از ۴۵ کشور در سراسر جهان موجود است.

۲۶.  رستوران های Dark restaurants

این یک نوع رستوران نسبتاً جدید و غیرمعمول است ، جایی که مشتریان در تاریکی کامل غذا می خورند و اغلب توسط پیشخدمت های نابینا سرو می شود. مفهوم ناهار خوری در تاریکی برای بیدار کردن حواس دیگر از طریق از بین بردن بینایی است.

اولین رستوران تاریک دائمی Blindekuh است که در سال ۱۹۹۹ در زوریخ سوئیس افتتاح شد ، در حالی که محبوب ترین آنها Dans Le Noir است. تنها رستوران زنجیره ای در نوع خود ، با چندین مکان در سراسر جهان.

۲۷. رستوران های cart la carte

هر نوع رستورانی که مشتریان بتوانند غذاهای جداگانه را از منو سفارش دهند.

۲۸.  رستوران های Gastropub

اصطلاح گاستروپاب در ۱۹۹۱ به وجود آمد و از بریتانیا ریشه می گیرد و نوعی مکان غذایی را توصیف می کند که جذابیت یک میخانه را با غذاهای مجلل و آبجو بهتر ترکیب می کند. اولین گاستروپاب The Eagle ، لندن است.

۲۹.  رستوران های Brasserie

غذاخوری کلاسیک فرانسوی که در تمام طول روز غذاهای سنتی ، قهوه و نوشیدنی سرو می کند.

۳۰.  رستوران های Chiringuito

یک بار اسپانیایی معمولی که ، نوشیدنی های گوارا در ساحل ارائه می دهد.

۳۱. رستوران های Food truck

وسیله نقلیه دارای مجوز مجهز به آشپزخانه برای طبخ و سرو غذا در مکان های موقت. با تجهیزات آشپزی پیچیده همراه هستند و یک تجربه عالی غذای خیابانی را ارائه می دهند.

این سبک غذاخوری با روشی مبتکرانه و با قیمت مناسب ،در سراسر جهان رو به رشد هستند.

۳۲. رستوران های Churrascaria

یک رستوران Steakhouse در برزیل. این نام از churrasco ، سبک برزیلی کباب کردن گوشت گرفته شده است. در churrascarias به سبک rodízio ، مجموعه ای از گوشت های کبابی روی سیخ به میز آورده می شوند.

۳۳. رستوران های Food court

مجموعه ای از رستوران های کوچک یا دکه های فست فود که دارای یک مکان مشترک برای غذا خوردن / نشیمن هستند. این سالن ها که به عنوان سالن غذا نیز شناخته می شوند ، معمولاً در مراکز خرید و فرودگاه ها قرار دارند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
صبحانه
بلاگ
مواد غذایی مقوی برای صبحانه خوشمزه

طبق تحقیقات، متخصصان تغذیه صبحانه را از اصلی ترین وعده های غذایی خوانده است. انسان وقتی روز خود را شروع میکند ، به انرژی زیادی

قهوه
مدیریت کافی شاپ
انواع مختلف قهوه و خصوصیات آن ها

قهوه یک نوشیدنی سلیقه ای میباشد. بسیاری از افراد آن را به خاطر طعم تلخ آن دوست ندارند ، بسیاری هم با نوشیدن آن دچار

مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها