تماس بگیرید

قهوه
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

قهوه یک نوشیدنی سلیقه ای میباشد. بسیاری از افراد آن را به خاطر طعم تلخ آن دوست ندارند ، بسیاری هم با نوشیدن آن دچار تپش قلب و سرگیجه میشوند .اما افراد زیادی هم هستند که قهوه جزو نوشیدنی های حیاطی روزانه آن ها میباشد و حتی شناخت کاملی از انواع قهوه ها و استفاده هر کدام در زمان مناسب را میدانند.

قهوء در اصل به شکل دانه است اما ما بیشتر آن را به صورت آسیاب شده و پودر میبینیم. امروزه نوشیدنی های بسیاری وجود دارد که بر پایه قهوه درست میشوند .همین تنوع باعث سختتر شدن انتخاب بین قهوه ها شده اما اگر نیاز اساسی خودرا بدانیم و قهوه هارا خوب بشناسیم انتخاب کاملا راحت میشود.

قهوه

قهوه ها در اصل در نوع هستند:

  • قهوه عربیکا
  • قهوه روبوستا

تمامی قهوه های سرو شده در کافه ها یا قهوه های آماده و کلا تمامی خانواده قهوه ها از این دو نوع به وجود می آیند.

عربیکا

این نوع کافئین کمتری نسبت به ربوستا دارد . همچنین آرامش بیشتری به انسان میدهد، یعنی هیجانات و تپش قلب ندارد.

ترشی و تلخی کمتری هم به ربوستا دارد.

این نمونه نسبت به بقیه گران قیمت تر هست و قند و چربی بیشتری هم دارد.

همانگونه که در ابتدا گفتم قهوه نوشیدنی سلیقه ای است و بعضی افراد دچار تپش قلب و هیجانات بیش از اندازه میشوند و خواب آن ها دچار اختلال میشود بهترین گزینه و انتخاب برای این افراد قهوه عربیکا میباشد زیرا که کافئین کمتری دارد و آرامش بیشتری میدهد.

به همین خاطر هم هست که انتخاب بیشتر افراد جهان عربیکا است.

هر نوع قهوء ای که در جهان وجود دارد زیر مجموعه هایی دارد که با توجه به گونه های دانه آن ها و طعم ها و تاثیرات و خواص آن ها دسته بندی شده اند. به این زیر گونه های قهوه واریته گفته میشود.

واریته های قهوه عربیکا:

  1. تیپیکا
  2. بوربن
  3. گیشا یا گشا

ربوستا

قهوء های روبوستا نسبت به عربیکا تقریبا دو برابر از کافئین بیشتری نسبت به عربیکا برخوردار است.

این امر باعث شده طعم تلخ تری داشته باشد و اثر گذاری زیاد تری و به همین خاطر هست که اکثرا افراد به سمت عربیکا کشیده میشوند و ربوستا را زیاد دوست ندارند.

البته انتخاب آن برای ترکیب با دیگر نوشیدنی های برپایه قهوه انتخاب مناسبی است زیرا با ترکیب ان با بقیه نوشیدنی ها و مواد خوراکی اثرات آن کمتر میشود.

افرادی هم هستند که طبع و سلیقه ی آن ها جوری است که روبوستا را بیشتر دوست دارند و هرچه کافئین و تلخی بیشتری داشته باشد بیشتر مورد پسند آن ها است.

انواع نوشیدنی های بر پایه قهوه

  • ترک
  • فرانسه
  • اسپرسو
  • قهوئ های دمی
  • قهوئ های فوری
  • اسپرسو دوپیو
  • اسپرسو لانگو
  • اسپرسو ریستریتو
  • اسپرسو ماکیاتو
  • اسپرسو کوبانو 
  • لاته ماکیاتو
  • کافه لاته
  • کاپوچینو
  • اسپرسو کن پانا
  • کافه بِرِو café Breve
  • رِد آی red eye
  • بلک آی black eye
  • دِد آی Dead eye
  • کافه موکا
  • آمریکانو

در اینجا به توضیح نحوه درست کردن و فواید برخی از موارد بالا میپردازیم:

اسپرسو:

خواص:

اسپرسو از آن دسته نوشیدنی هایی است که بسیار شادی بخش ونشاط آور است.

انرژی بالایی به شما میدهد ، و تمرکز و حافطه ی شما را قوی میکند.

اسپرسو از دسته ی ربوستا ها است. اما با این وجود طرفداران بسیار زیادی به دلیل افزایش انرژی و ترشح هورمون های شادی و رضایت و افزایش فعالییت های بدنی و مغزی دارد.

همچنین به کاهش وزن و بهبود اخلاق هم بسیار کمک میکند.

نحوه درست کردن:

دانه های این قهوه در ابتدا باید به اندازه خیلی ریزی آسیاب شوند.

سپس آب جوش با فشار بسیار بالایی باید از ذرات این دانه های آسیاب شده عبور کند تا زهر آن را بکشد. این امر امروزه با دستگاه اسپرسو انجام میگیرد.

توجه داشته باشید که دانه های اسپرسو باید بسیار ریز باشد طوری که حالت پودری نرمی به خود بگیرد.
قهوه
قهوه ترک:
قهوء ترک ابتدا باید به میزانی که پودر شود اسیاب شود. لازم نیست به اندازه دانه های اسپرسو آن را آسیاب کنید ولی باید حالت پودری به خود بگیرد.

به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری و یک فنجان آب لازم است.

آن هارا با هم مخلوط کرده و روی قهوء جوش میگذاریم و هم میزنیم .

هنگامی که کاملا جوش آمد و در حال کف کردن و سرازیر شدن بود آن را خاموش میکنیم و سرو میشود.

قهوه

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
صبحانه
بلاگ
مواد غذایی مقوی برای صبحانه خوشمزه

طبق تحقیقات، متخصصان تغذیه صبحانه را از اصلی ترین وعده های غذایی خوانده است. انسان وقتی روز خود را شروع میکند ، به انرژی زیادی

قهوه
مدیریت کافی شاپ
انواع مختلف قهوه و خصوصیات آن ها

قهوه یک نوشیدنی سلیقه ای میباشد. بسیاری از افراد آن را به خاطر طعم تلخ آن دوست ندارند ، بسیاری هم با نوشیدن آن دچار

مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها