تماس بگیرید

اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

بهترین رستوران های استانبول کدام است؟ بهترین مکانها برای صرف غذا در استانبول از تنوع مطلوبی برخوردار هستند. مانند یک امپراطور عثمانی با غذاهای سنتی خارق العاده در Asitane جشن بگیرید و یا در Mikla می توانید غذاهای لذیذ و پیشرفته تلفیقی را امتحان کنید. در تابستان ،در بسیاری از رستوران های پشت بام و تراس, میتوانید منظره ای نفس گیر از استانبول و تنگه براق بسفر را تماشا کنید و غذا های استانبول را امتحان کنید. موقعیت این شهر در بین کشورهای اروپایی و آسیایی امکان پذیرایی از غذاها با الهام از سبک ها و مواد بین المللی را فراهم می کند.
رستوران های دریایی استانبول بهترین و تازه ترین غذا های دریایی به سبک سنتی و مدرن ارائه می دهند.

رستوران Ulus 29

رستوران Ulus 29 در سال ۱۹۹۳ افتتاح شد و مکان مناسبی برای تماشای بسفر و پلهای استانبول از تراسهای رستوران در تابستان است. Ulus 29 بر روی مفاهیم غذایی با روش های سنتی پخت و پز تمرکز می کند تا غذاهای محلی را با طراوت فصلی ارائه دهد. یا میتوانید بار این رستوران را انتخاب کنید، یک شب شاد در Ulus Club 29 برای تعطیلات آخر هفته با دی جی های بین المللی بهترین انتخاب است.

رستوران Râna Meyhane

در رنا ، که قبلا به عنوان Topaz شناخته می شد ، بهترین غذاهای مدیترانه ای و عثمانی گرد هم می آیند. فضای آرام رنا مشرف به تنگه بسفر با دکوراسیون مدرن تکمیل شده است. این رستوران دو منوی مزه دار ارائه می دهد: مدرن و سنتی. اولی شامل غذاهای نوآورانه مانند جگر غاز با گردو است ، در حالی که دومی شامل غذاهای کلاسیک مانند راویولی ترکی با گوشت گاو است. لیست شراب Râna با جایزه ای از مجله محلی Gusto به رسمیت شناخته شده است.

+۹۰ ۲۱۲ ۲۴۹ ۱۰ ۰۱

رستوران Banyan

با قرار گرفتن استانبول در میان تأثیرات شرقی و غربی ، شعار رستوران Banyan “غذا برای روح” است. غذاهای سالم با ریشه های آسیایی در طبقه آخر یک ساختمان تاریخی با مناظر چشمگیری از شهر ارائه می‌شود.
غذاهایی مانند استیک فلفل ، اردک ساتای تنها چند گزینه برای سفارش است که می توانید با چای ، آب تازه یا کوکتل میل کنید. چه در فضای داخلی غذا بخورید و چه در فضای باز ، مطمئناً از چشم انداز خیره کننده شهر لذت خواهید برد.

 

رستوران St. Regis Brasserie

اگر عاشق غذاهای فرانسوی هستید بدون شک باید به سراغ رستوران St. Regis Brasserie بروید. این رستوران که در هتل لوکس St. Regis Istanbul واقع شده است ، شامل مکان های ناهار خوری داخلی و خارجی یک منوی گسترده شامل انواع سالادها ، ماکارونی و ساندویچ های دست ساز در میان پیش غذاها و غذاهای اصلی است. کوفته St. Regis Brasserie یا ماهی سیاه تابه ای را امتحان کنید. حتماً برای دسر جا بگذارید این رستوران کیک تمشک ، پودینگ برنج ، تیرامیسو و کیک پنیر ماسکارپونه را ارائه می دهد.

 

رستوران narlokanta

فرهنگ و غذاهای ترکی در قلب این رستوران استانبولی قرار دارند. هر دو فهرست و تنظیمات ذاتاً ترکی هستند، در دکورها از وسایل سنتی ترکی استفاده می شود در حالی که غذاها با دستورالعمل های عثمانی با قدمت هزاران ساله درست می شوند. .رستوران narlokanta شامل یک اتاق ناهار خوری داخلی و همچنین سه تراس و یک پشت بام برای ماه های گرمتر و مهمانی های خصوصی است. شما هرگز محصولات خارج از فصل را در این رستوران پیدا نخواهید کرد، همه غذاها به صورت فصلی و تازه درست می شوند. همانند غذاهای سنتی ترکی ، در بسیاری از وعده های غذایی های، غذای بره (دنده گوسفند ، ران گوسفند پخته ، خورشت با گوشت بره) وجود دارد ، اما غذاهای دریایی مانند ماهی و میگو نیز برای سفارش در دسترس است.

 

رستوران Maiden’s Tower

رستوران برج Maiden’s در تقاطع بسفر جایی که دو قاره آسیا و اروپا به هم می پیوندند قرار دارد. تاریخ برج به ۲۵۰۰ سال پیش باز می گردد ، و افسانه های فراوانی در مورد این مکان خارق العاده وجود دارد. اکنون این برج به عنوان یک کافه و رستوران است و میهمانان را از دور و نزدیک برای یک وعده غذایی عاشقانه ، نامزدی یا حتی عروسی به این رستوران می آیند. با صبحانه های خوشمزه و منوهای ناهار و شام بین المللی ، از Maiden’s Tower می توانید در هر زمان از روز لذت ببرید. موسیقی زنده و چشم انداز خارق‌العاده از بسفر ، این رستوران را به یک مکان جادویی تبدیل کرده است.

رستوران Asitane

این رستوران در سایه کلیسای قدرتمند Chora واقع شده است. Asitane در سال ۱۹۹۱ افتتاح شد، غذاهای تورک-عثمانی را ارائه می دهد. آسیتان یکی از اسامی بسیاری بود که در طول دوران امپراتوری عثمانی به استانبول داده می شد و امروزه رستوران آسیتان طعم یک دوره با شکوه گذشته را زنده می کند. پس از ۲۰ سال در مهمان نوازی ، Asitane دارای یک بایگانی چشمگیراز دستورالعمل‌های پخت غذا دارد که متشکل از بیش از ۴۵۰ دستور العمل شیرین و خوش طعم فراموش شده است. غذا های این رستوران طبق روش های پخت ۵۰۰ ساله تهیه می‌شوند .

رستوران Feriye Palace

ساختمان Feriye که زمانی به ایستگاه پلیس عثمانی تبدیل شده بود ، نمونه ای نادر از معماری کلاسیک عثمانی در قرن نوزدهم است. Feriye از مدافعان غذا ترکی در ترکیه است . این رستوران از روش های آشپزی عثمانی از قرن ۱۲ تا ۱۹ استفاده می کند و شامل غذاهای لذیذی مانند گوشت گاو و ادویه جات ترشی جات و مانتی است. در رستورانFeriye طیف گسترده ای از رویدادها برگزار می شود.

 

رستوران ۱۶ Roof

رستوران ۱۶ Roof که در بالای سوئیس هتل واقع شده است ، دارای چشم اندازهای خیره کننده بسفر است. فضای داخلی مدرن و مینیمالیستی با رنگ های ملایم آبی است که نمایانگر رنگهای رودخانه است. این رستوران غذاهای معاصر جهان را با طعم های منحصر به فرد و همچنین دسرها بی نظیر درست می کند. هر دوره از منوی مزه با یک شراب ترکی مناسب تکمیل می شود. در صورت تمایل به یک اجتماع صمیمی تر ، یک بخش خصوصی نیز با ظرفیت ۱۲ مهمان وجود دارد.

 

رستوران Mikla

رستوران Mikla روی هتل شیک Marmara Pera واقع شده و مناظر عالی آن از استانبول شامل ایاصوفیه و کاخ Topkapi است.و دارای یک منوی منحصر به فرد ترکی-اسکاندیناویایی سرآشپز ، مهمت گورس ، پیشگام رستوران معاصر در استانبول است. گورس به طرز ماهرانه ای تکنیک های پخت و پز ترکی و اسکاندیناوی را با هم ادغام می کند. تراس پشت بام Mamara Pera برای نوشیدنی های قبل از شام مناسب است. هنگام تماشای غروب خورشید بر روی این شهر تاریخی ، می توانید از بهترین غذا ها لذت ببرید.

 

رستوران Sunset Grill & Bar

رستوران Sunset Grill & Bar در بالای تپه ای در پارک اولوس با چشم اندازهای چشمگیر از پل بسفر و خط ساحلی آسیا واقع شده است. رستوران Sunset Grill & Bar یک رستوران رمانتیک در استانبول است. منوی گسترده ای از غذاهای ترکی و بین المللی با تأثیر ژاپنی زیاد وجود دارد. یک بار سوشی در سال ۲۰۰۰ در اینجا افتتاح شد ، در سال ۲۰۰۶ استاد آشپز ژاپنی Hiroki Takemura با معرفی مجموعه ای از غذاهای جدید ژاپنی به Sunset Grill & Bar پیوست و در سال ۲۰۱۵ مدیر آشپزی نوآوری در آشپزی Fabrice Canelle به تیم پیوست و بهترین نمونه های غذاهای مدیترانه ای را به ارمغان آورد.

 

رستوران Nikol

در رستوران Nikol غذاهای مدرن مدیترانه ای در یک تراس آرام مشرف به شهر قدیمی ، جزایر پرنس سرو می شوند. سرآشپزهای زن و شوهر Kaan و Aylin آشپزخانه را مدیریت می کنند و می کنند. غذاهایی مانند سالاد تابستانی با هندوانه ، گوجه فرنگی با پنیر و گوشت بره با لوبیا ، از فهرست ۶ غذای Discovery یا هفت غذای Nicole Menu استفاده کنید. شراب نیکول شامل تولید کنندگان محلی شراب به سبک چاتو از مناطق اژه ، آناتولی و همچنین انواع وارداتی است.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها

گرانترین رستوران های جهان
معرفی رستوران
گرانترین رستوران های جهان

این رستوران ها با صرف میلیون ها دلار هزینه در زمینه طراحی و ساخت ، استخدام کارمندان درجه یک ، تهیه غذا با، باکیفیت ترین