تماس بگیرید

اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

محبوب‌ترین غذاها در رستوران ایرانی

غذاهای هر کشور، نشان‌دهنده‌ی ذائقه‌ی مردم آن‌منطقه است. برخی از غذاها می‌تواند به مذاق ساکنین دیگر کشورها نیز خوش بیاید. اما برخی از همین غذاها است که تنها مردم‌همان‌منطقه از خوردن آن لذت می‌برند.

سبک غذا و نحوه‌ی پخت آن، بیش از هرچیز سبک زندگی مردم آن منطقه را نشان می‌دهد. حتی جالب است اگر به پوست، مو و اندام هر منطقه نگاه کنید می‌توانید بدانید چه می‌خورند و چگونه آن را طبخ می‌کنند. طبخ طولانی مدت، غذاهای پرحجم و سرشار از کربوهیدرات و نشاسته، جزو اصلی‌ترین ویژگی غذای ایرانی است. اما همین ویژگی‌ها است که طعم خوش و لذت را زیر دندانتان چنان جایگیر می‌کند که هرگز نمی‌توانید آن را با غذاهای تند هندی یا دریایی شرق آسیا جایگزین کنید.

محبوب‌ترین غذاها در رستوران ایرانی

البته غذاهایی که در رستوران‌ها سرو می‌شود، هم از نظر طبخ کمی با طبخ خانگی فرق می‌کند هم‌ محدودتر از غذاهایی است که در منازل پخته می‌شود. البته تنها نحوه‌ی طبخ غذا نیست که طعم غذا را متفاوت می‌کند.‌ مدیریت رستوران در کنار کیفیت غذایی که میل می‌کنید می‌تواند شما را در رفتن به یک رستوران یا خوردن غذای مشخصی ترغیب نماید. قطعا این ‌مدیریت رستوران است‌که با درایت خود، آشپزی را انتخاب می‌کند که لذیذترین غذاها را طبخ کند. هماهنگی‌های دیگر را نیز نباید از یاد ببرید. اما با ما باشید تا محبوب‌ترین غذاها در رستوران ایرانی را به شما معرفی کنیم.

محبوب‌ترین غذاها که در رستوران‌های ایرانی می‌توانید میل کنید

غذاهای رستوران‌های ایرانی، تنوع دارند. اما تنها چندین غذا و سبک غذا وجود دارد که در رستوران‌ها بسیار محبوب هستند. برخی دیگر از غذاها وجود دارند که ایرانیان ترجیح می‌دهند ان غذاها را خود در منزل طبخ کنند. این غذاها اگر از بیرون‌تهیه شوند به غذاهای خانگی مشهورند. اما اکنون این شما و این غذاهای محبوب ایرانی

کباب؛ محبوب‌ترین غذای ایرانی

کباب‌ها تنوع بی‌نظیری دارند. تنوع این غذا به حدی است که برخی از رستوران‌ها تنها انواع کباب را به مشتریان خود ارائه می‌دهند. کباب‌ها کلا به دسته‌ای از غذاها تعلق می‌گیرد که ماده‌ی غذایی بر روی آتش بریان شود. این‌ماده می‌تواند مرغ یا گوشت گوسفند یا گوساله باشد. لذیذترین، معروفترین و خوش‌خوراکترین، البته گران‌ترین کباب، شیشلیک و کباب بره است. شیشلیک‌ها طرفداران خاص خود را دارند که می‌توانند هر کسی را مسحور خود کنند. بهترین شیشلیک‌ها را می‌توانید در شاندیز مشهد بیابید.

اما لقب پرفروش‌ترین کباب به کباب کوبیده تعلق می‌گیرد. همه‌ی رستوران‌ها ، نه فست فودها، قطعا کباب کوبیده دارند. اما پرچمدار این‌کباب، شهر بناب در استان آذربایجان شرقی است. جوجه‌کباب، کباب برگ، چنجه و … از دیگر انواع کباب هستند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. تفاوت این محصولات در نوع ماده‌ی مصرفی در آن است. همه بر روی آتش بریان می‌شوند. این غذا با دوغ، گوجه‌کبابی و پیاز سرو می‌شود. با برنج یا بی برنج بودن را شما و رژیم غذایی‌اتان تصمیم می‌گیرید.

دیزی؛ از پرطرفدارترین غذاهای ایران

دیزی و آبگوشت تقریبا یکی هستند. نحوه‌ی پخت، مواد آن و باقی موارد یکی هستند. اما دیزی بیشتر به ظرفی اشاره دارد که این‌مواد در آن طبخ می‌شود. ابگوشت‌هم یکی از پرطرفدارترین غذاهایی است‌که در رستوران‌ها می‌توانید بیابید. اما بیشتر  این غذا باب دندان آقایان است. گوشت و نخود، سیب زمینی و گوجه جزو جدایی ناپذیر این غذای لذید و البته تقریبا بی‌ضرر است. اما اگر کمی چربی مخصوص به این‌غذا بیافزایید طرفدارانش را دوبرابر خواهید کرد. پیاز، دوغ و نان‌سنگک لذتش را دو چندان خواهند کرد.

باقالی پلو با گوشت؛ غذایی تا همیشه محبوب

امیدوارم موقع خواندن این‌مقاله گشنه نباشید. این غذای خوش‌طعم را هر آشپزی نمی‌تواند طبخ کند. باید بدانید چقدر شوید و باقالی به برنج بیافزایید. البته ادویه‌ها و میزان آن نیز بسیار در طعم‌نهایی موثر خواهد بود. گوشتی که‌ دورچین این غذا محسوب می‌شود، ماهیچه است. اما میزان‌ پخت و ادویه‌هایی که می‌افزایید بسیار می‌تواند هنر آشپزی را به دیگران نشان دهد.

زرشک پلو با مرغ؛ غذای ثابت سفره ایرانی

این غذا و البته غذای قبلی پای ثابت سفره‌های مهمانی ایرانیان است.قطعا اگر مهمان داشته باشید و بخواهید سنگ تمام بگذارید اولین‌گزینه همین زرشک پلو با مرغ است. البته به تعداد آشپزهای ایرانی سبک پخت این غذا فرق‌ می‌کند.‌کیفیت غذای رستوران، بسته به طعم‌ همین غذاست که می‌درخشد.

ته‌چین؛ غذایی لذیذ برای ایرانیان

ته‌چین‌ها تنوع بی نظیری دارد. شما‌می‌توانید هر چیزی را ته قابلمه بچینید و البته از خوردنش لذت ببرید. اما رتبه‌ی اول ته‌چین به ته‌چین مرغ تعلق‌می‌گیرد. ماست، زعفران، تخم‌مرغ، تکه‌های مرینت شده مرغ و برنج، مهمانی شما را  لذت بخش می‌کنند. این غذا را از دست ندهید.

سوپ؛ تا همیشه کنار غذای ایرانی

سوپ، غذای بین المللی است که البته بیشتر به عنوان پیش‌غذا سرو می‌شود. اما تنوع آن از همه‌ی آنچه خواندید بیشتر است.‌ بیشترین امتیاز تعلق به سوپ جو دارد. برخی از شهرت از سوپ شیر هم بسیار استقبال می‌کنند.

قورمه سبزی؛ غذای همه پسند ایرانیان

اگر هیچ کدام از این غذاها چشمتان را نگرفت، نمی‌توانید از قورمه سبزی بگذرید. قورمه سبزی از آن دست غذاهایی است که همه از خوردن آن لذت می‌برند. کمتر کسی را می‌یابید که اقرار کند از قورمه سبزی لذت نمی‌برد. قورمه سبزی نیز از دسته‌ی غذاهای خانگی است که برخی از رستوران‌ها هم آن را سرو می‌کنند.

کلام آخر

تنوع غذاهای ایرانی بیش از آن چیزی است که برایتان برشمردیم‌. اما اگر به رستوران بروید حتما باید از این غذاها شروع کنید تا به غذاهای دیگر برسید. شاید این غذاها نماد و نشان سنت و غذای ایرانی است.

رستورانی که یکی از این غذاها را نداشته باشد، قطعا بیستر مشتری‌های خود را از دست می‌دهد. اما مدیریت رستوران و کیفیت غذاهای آن است که تعیین می‌کند چقدر برد مشتری‌های آن رستوران زیاد یا کم باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
صبحانه
بلاگ
مواد غذایی مقوی برای صبحانه خوشمزه

طبق تحقیقات، متخصصان تغذیه صبحانه را از اصلی ترین وعده های غذایی خوانده است. انسان وقتی روز خود را شروع میکند ، به انرژی زیادی

قهوه
مدیریت کافی شاپ
انواع مختلف قهوه و خصوصیات آن ها

قهوه یک نوشیدنی سلیقه ای میباشد. بسیاری از افراد آن را به خاطر طعم تلخ آن دوست ندارند ، بسیاری هم با نوشیدن آن دچار

مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها