تماس بگیرید

گرانترین رستوران های جهان
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

این رستوران ها با صرف میلیون ها دلار هزینه در زمینه طراحی و ساخت ، استخدام کارمندان درجه یک ، تهیه غذا با، باکیفیت ترین مواد موجود و تبدیل همه این موارد به غذاهای عالی، شهرت خود را به دست آورده اند. اگرچه این رستوران ها در عصر ویروس کرونا متفاوت به نظر می رسد.

 

در این رستوران‌ها مهمانان برای یک وعده غذایی حداقل حدود ۳۰۰ دلار می‌پردازند.

 

  • Chef’s Table at Brooklyn Fare (New York, New York)

منوی  Cesar Ramirez’s Chef’s Table با ۳ ستاره  در شهر نیویورک ، که بیشتر دارای ماهی و صدف است ، برای هر نفر ۳۹۴٫۳۶ دلار هزینه دارد. این مکان یکی از سخت ترین رزروهای رستوران ها در آمریکا دارد ، اما به دلیل همه گیری ، اکنون می توانید غذا و بطری های شامپاین یا شراب را با قیمت بسیار کمتری  سفارش دهید.

  • Alain Ducasse au Plaza Athénée (Paris, France)

رستوران Alain Ducasse au Plaza Athénée  یکی از مشهورترین رستوران های جهان است.

منوی غذا حدود ۳۹۵ یورو (حدود ۴۵۸ دلار) است ، اما اگر می خواهید به صورت لاکارت سفارش دهید ، انتظار داشته باشید که غذاهای جداگانه تا ۱۹۵ یورو (۲۲۶ دلار) هزینه داشته باشند.

 

  • The French Laundry (Yountville, California)

سرآشپز توماس کلر در رستوران The Laundry فرانسه در یونتویل ، کالیفرنیا ، با تکنیک کلاسیک غذاهای فرانسوی را طبخ میکند. اگر می خواهید در این رستوران با سه ستاره  غذا بخورید ،   برای هر نفر فقط برای صرف غذا در فضای باز ۳۵۰ دلار هزینه دارد.  لاندری فرانسوی یکی از بهترین رستوران های ویژه آمریکایی است.

 

  • Guy Savoy (Las Vegas, Nevada)

چندین منو در رستوران مشهور گای ساووی در لاس وگاس موجود است و همه آنها بسیار گران هستند، هزینه منوی اصلی ۵۵۵ دلار برای هر نفر  است.

اگر شما به صرف یک غذای la carte اهمیت می دهید ، غذاهای متوسط ​​تقریباً ۱۲۵ دلار است.

 

  • Restaurant de l’Hôtel de Ville (Crissier, Switzerland)

رستوران  de l’Hôtel de Ville  بهترین غذاهای سوئیس را سرو می کند.

غذاهای a la carte از ۶۰ فرانک سوئیس شروع می‌شود  تا ۲۲۰٫ و منوی چند غذایی ۳۹۰ دلار قیمت دارد.

 

  • Ithaa Undersea Restaurant (Maldives)

اگر می خواهید در اولین رستوران زیر دریایی جهان غذا بخورید ، باید به مالدیو بروید، ناهار با تنوع غذایی ۴ مدل در رستوران Ithaa Undersea، ۲۲۰ دلار و با تنوع غذایی ۶ مدل ۳۳۰ دلار است.  این هتل ۱۶ فوت زیر دریا واقع شده است و یکی از زیباترین رستوران های جهان است.

 

  • Kitcho Arashiyama Honten (Kyoto, Japan)

کیچو آراشیاما در کیوتو ، ژاپن، مقصد اصلی مسافران پس از ویروس کرونا  است.

دارای چهار منوی مختلف  است که هر یک از آنها قیمت متفاوتی دارند. یک وعده غذایی در اینجا شامل سوپ ، ساشیمی ، یک غذای کناری ، یک ظرف کبابی ،  برنج بخارپز ،ترشی، میوه و چای سبز و شیرینی جات است. که قیمت آن  از ۴۰،۰۰۰ ین (یا حدود ۳۷۵ دلار) تا ۶۰،۰۰۰ ین (یا ۵۶۵ دلار) است  و این قبل از احتساب هزینه مالیات و خدمات است ، هزینه مالیات باعث می شود صورتحساب تا ۷۹۲۰۰ ین (یا ۷۴۵ دلار) افزایش یابد.

 

  • The Krug Room (Hong Kong)

این رستوران در داخل Mandarin Oriental Hong Kong واقع شده است ، یکی از بهترین رستوران های  شهر است. سرآشپز Robin Zavou سه منوی مزه دار با استفاده از گوشت عالی و غذاهای دریایی همراه با محصولات فصلی تهییه می کند و  با شامپاین Krug سرو میکند. سه منوع با سه قیمت متفاوت : ۲۸۸۸ ، ۳،۸۸۸ و ۵۸۸۸ دلار هنگ کنگ برای هر مهمان (به ترتیب حدود ۳۷۳ ، ۵۰۲ و ۷۶۰ دلار)

 

  • Restaurant Le Meurice (Paris, France)

یکی از مشهورترین  و گران ترین  غذاخوری های پاریس است.  دارای آینه های عتیقه ، نقاشی های دیواری و لوسترها در کنار عناصر مدرن تر مانند صندلی و مجسمه  است. با بازگشایی رستوران در ماه سپتامبر ، دو منوی شام جدید ارائه می شود. منوی اول ۲۵۰ یورو (۲۸۹ دلار) و دومی ۳۲۰ یورو (۳۷۰ دلار) هزینه خواهد داشت.

 

  • Le Pré Catelan (Paris, France)

لو پرا کاتلان یکی از بهترین رستوران های پاریس است ، توسط آشپز فردریک آنتون اداره میشود،  در منو با تنوع هشت غذا، ماهی قزل آلا دودی ، نان های شیرین  و راویولی، ژله و… سرو می شود.  این وعده غذایی ۲۹۰ یورو (حدود ۳۳۶ دلار)  هزینه دارد.

 

  • Maison Pic (Valence, France)

رستوران Maison Pic در شهر جذاب والنس در جنوب شرقی فرانسه واقع شده است و مرکز آن یک لوستر بزرگ و سه اتاق ناهار خوری منحصر به فرد با  پنجره ای است که به باغ  باز می شوند. منوی این رستوران  ۳۲۰ یورو یا حدود ۳۷۰ دلار قیمت دارد.

 

  • SubliMotion (Ibiza, Spain)

تنها رستورانی که باید در ایبیزا از آن دیدن کنید ، Sublimotion است.  هزینه یک وعده غذایی در آن به ازای هر نفر ۱۶۵۰ یورو (یا حدود ۱۹۱۳ دلار) است و هنگام پایان شام میهمانان می توانند از بار باز در تراس اختصاصی لذت ببرند.

 

  • Ultraviolet (Shanghai, China)

این رستوران خیلی جالب است ، برای باور کردنش باید آن را ببینید. فرابنفش یکی از جالب ترین رستوران های شانگهای چین است.  قیمت آن بسیار بالا است ۴۰۰۰ یوان یا حدود ۵۷۱ دلار برای هر نفر.

 

  • Noma (Copenhagen, Denmark)

برخی می گویند  صرف شام در نوما مانند یافتن بلیط بخت آزمایی است. این رستوران معروف کپنهاگ ، دانمارک ، بشقاب های فصلی سرو می کند ، از جمله منوی سبزیجات در تابستان و منوی فصلی دیگر. قیمت پیشنهادی ممکن است تغییر کند ، اما می توانید انتظار داشته باشید که برای هر نفر حدود ۲۶۵۰ کرون دانمارک (۴۱۲ دلار) بپردازید ، به علاوه ۱۴۵۰ کرون دانمارک (۲۲۵ دلار) برای شراب و ۹۵۰ کرون دانمارک (۱۴۸ دلار) برای آب میوه.

Osteria Francescana (Modena, Italy)

  • Osteria Francescana (Modena, Italy)

یک وعده غذای باورنکردنی ایتالیایی،با آشپز Massimo Bottura’s Osteria Francescana در مودنا ،ایتالیا

یک ترکیب منوی مدرن و سنتی ارائه می دهد که طبق آخرین تحقیقات آشپزخانه تغییر می کند. برای یک وعده غذایی متنوع ، حدود ۲۹۰ یورو (۳۳۲ دلار)  و اگر شراب می خواهید ، ۱۹۰ یورو (۲۱۷ دلار) اضافه کنید. اگر غذاهای a la carte را ترجیح می دهید ،  فیله روسینی با  خاویار  ۱۱۰ یورو (۱۲۶ دلار) تا ۱۵۰ یورو (۱۷۷ دلار) هزینه خواهد داشت .

Geranium (Denmark, Copenhagen)

  • Geranium (Denmark, Copenhagen)

منوی این رستوران با ترکیبات ارگانیک و فصلی اسکاندیناوی ارائه می دهد. سرو غذا بسیار هنرمندانه و هوشمندانه می باشد. مثلاظرفی وجود دارد که شبیه صدف است ، اما در واقع خمیری است که با جوهر ماهی مرکب رنگ آمیزی شده است.  برای هر نفر حداکثر ۱۵۰۰۰ کرون دانمارک (۲،۳۱۶ دلار) هزینه دارد.

Frantzen (Stockholm, Sweden)

  • Frantzen (Stockholm, Sweden)

منوهای ثابت ناهار و شام در Frantzen در استکهلم برای هر نفر ۳۵۰۰ کرون سوئد (۳۹۵ دلار) به اضافه انتخاب نوشیدنی است.

Mirazur (Menton, France)

  • Mirazur (Menton, France)

اگر به دنبال یک تجربه ناهار خوری رمانتیک هستید ، Mirazur در Menton ، فرانسه ، چشم انداز بی نظیری از French Riviera و باغ دارد. منوی چشایی از دریا و کوه الهام گرفته و همیشه در حال تغییر است ، اما می توانید انتظار داشته باشید که ۳۲۰ یورو (۳۷۰ دلار) برای یک وعده غذایی در بهترین رستوران جهان بپردازید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
صبحانه
بلاگ
مواد غذایی مقوی برای صبحانه خوشمزه

طبق تحقیقات، متخصصان تغذیه صبحانه را از اصلی ترین وعده های غذایی خوانده است. انسان وقتی روز خود را شروع میکند ، به انرژی زیادی

قهوه
مدیریت کافی شاپ
انواع مختلف قهوه و خصوصیات آن ها

قهوه یک نوشیدنی سلیقه ای میباشد. بسیاری از افراد آن را به خاطر طعم تلخ آن دوست ندارند ، بسیاری هم با نوشیدن آن دچار

مهمترین عملیات اجرایی رستوران
مدیریت رستوران
مهمترین عملیات اجرایی رستوران

عملیات اجرایی رستوران که در مراکز غذایی (رستوران ها، فست فودها، تالارها) صورت می گیرد تقریباً بیشتر از سرو و تحویل غذا است. رستوران های

کنترل داخلی در رستوران
مدیریت رستوران
کنترل داخلی در رستوران ها

طبق آخرین آمار از رستوران ها ، سرقت و کلاهبرداری کارمندان هر ساله از ۴ تا ۵ درصد از درآمد فروش سالانه برای رستوران ها