تماس بگیرید

تجهیزات لازم برای راه اندازی کافی شاپ
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

چه تجهیزاتی برای راه اندازی کافی شاپ لازم است؟

زمانی که کسی تصمیم به راه اندازی کافی شاپ می کند اولین چیزی که به ذهن او می رسد تجهیزات لازم برای راه اندازی است تا بتواند میزان سرمایه لازم برای راه اندازی کافی شاپ را حساب کند.به جز هزینه های تجهیزات بعضی از ملزومات نیز وجود دارند که باید به آنها نیز توجه کرد. از جمله دکوراسیون و اجاره مکان آن که بستگی به منطقه راه اندازی کافی شاپ متغیر است.

دکوراسیون کافی شاپ

در ابتدا امر زمانی که مشتری وارد کافی شاپ می شود به دکوراسیون آن توجه می کند. پس صاحبان کسب کارها باید توجه ویژه ایی به دکوراسیون داشته باشند.
بودجه ایی که برای دکوراسیون در نظر می گیرید باید به قدری باشد تا بتوان یک دکوراسیون با طراحی خوب اجرا نمود تا بتواند رضایت مشتری را به همراه داشته باشد. هر چه این فضا متناسب باشد می تواند برگشت دوباره مشتری را فراهم کند.

نرم افزار مدیریت کافی شاپ

تجهیز بعدی که باید ما مدنظر داشت خرید نرم افزار مدیریت کافی شاپ است. با خرید این نرم افزار می توان بسیار سریع مدیریت کافی شاپ را انجام داد. کارهای حسابداری، موجودی انبار،مدیریت میزها و … را انجام داد.

تجهیزات مربوط به کافی شاپ

تجهیزات مربوط به فهوه

بعد از این مراحل خرید تجهیزات مربوط به قهوه می باشد. بسته به بودجه ایی که برای راه اندازی کافی شاپ در نظر دارید باید تجهیزات مربوط به ساخت قهوه را خرید کرد. این تجهیزات عبارتند از دستگاه اسپرسو ساز، دستگاه آسیاب قهوه، قهوه جوش، قهوه پودر کن، همزن شیر جوش،سماوربرقی، فنجان های کوچک، قاشق، کاردمخصوص، پارچ و ….. اشاره نمود.

تجهیزات پخت و پز

خرید بعدی دستگاه ها و تجهیزات پخت و پز و آماده کردن غذاها و نوشیدنی در کافی شاپ است. بعضی از این تجهیزات ازقبیل اجاق گاز، ماکروفر،دستگاه آبمیوه گیری، خرد کن، شیکر برقی،ساندویج میکر است که بسته به میزان سرمایه باید کم کم آنها را خرید.

تجهیزات برودتی

خرید تجهیزات برودتی و تهویه برای کافی شاپ  نیز باید مدنظر باشد. برای سرو نوشیدنی های سرد و خنک، نگهداری مواد اولیه و … باید یخچال و دستگاه یخ ساز را نیز در نطر داشت.

ظروف سرو و تهیه غذا

خرید ظروف مربوط به کافی شاپ هم نیز باید در بودجه سرمایه گذاری در نظر گرفت این ظروف ها از قبیل پارچ، جا یخی، انواع ظروف های سرو کردن،بشقاب ها، قاشق ها و …. می باشد.

تجهیزات شستشو ونظافت

در آخر هم خرید تجهیزات نطافت و شستشو کافی شاپ است. هر چه بتوان از دستگاه های اتوماتیک استفاده کرد سرعت و دقت بالاتری خواهید داشت.ظرف شو برقی یکیاز آنهاست که کمک خوبی برای بالا بردن سرعت به شما می کند.
سطل، حوله، جارو و …. نیز برای نظافت لازم است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
افتتاحیه رستوران
مدیریت رستوران
افتتاحیه رستوران

پس از برنامه ریزی ها و ماه ها تلاش نوبت به افتتاح رستوران می رسد. بنظر منوی عالی چیده اید، کارکنان را آموزش داده اید،