تماس بگیرید

طراحی منو رستوران
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

طراحی منو رستوران و اهمیت آن

یک منو با طراحی زیبا باعث می شود که یک تجربه غذا خوردن خوب افزایش پیدا کند. منو خوب به مشتریان در انتخاب بهتر غذا  و تحریک ذائقه آنها کمک شایانی می کند. اگر منو خوب طراحی شده باشد می تواند به عنوان یک ابزار تبلیغاتی قدرتمند برای صاحبان رستوران ها باشد. منو را می توان هویت رستوران دانست و یک ابزار قدرتمند برای افزایش سودهی رستوران باشد.

در این مقاله راه های طراحی یک منو حرفه ایی را بررسی کنیم پس ما را تا انتها این مقاله همراهی کنید:

 

 

طراحی منو رستوران

 

توجه به الگو حرکت چشم در منو داشته باشید

در گذشته رستوران ها منو های خود را طوری طراحی می کردند غذاهایی که برای آنها سود بیشتری داشتند را در نقاط خاصی مانند گوشه سمت چپ می آوردند چون بر این اعتقاد بودند که چشم های مشتریان به نقاط خاصی از منوها کشیده می شود.

اما در تحقیقات اخیر مشخص شده است که مشتریان دوست دارند منو رستوران را مثل یک کتاب  از سمت راست بالای صفحه بررسی کنند.

منو رستوران خود را به بخش های مختلفی تقسیم کنید

در طراحی منو رستوران از  دسته بندی استفاده کنید تا مشتریان شما سردرگم انتخاب غذای مورد علاقه خود نشوند. مشتریان دوست ندارند که یک منو شلخته و درهم جلوی آنها گذاشته شود تا زمان طولانی برای انتخاب غذا صرف کنند.

از عکس های با کیفیت بالا در منو استفاده کنید

باید به این نکته توجه داشته کهعکس غذاها بیشتر در فست و فودها و رستوران های زنجیره ایی رایج است و در رستوران های سطح بالا کمتر استفاده می شود.

اگر شما می خواهید از عکس در طراحی منو خود استفاده کنید حتما باید از عکس هایی با کیفیت بسیار بالا استفاده کنید. دقت داشته باشید برای بعضی از مشتریان عکس غذاها زیاد برای آنها خوشایند نیست. پس از وسواس خاصی در انتخاب عکس استفاده کنید.

 

طراحی منو رستوران

 

توضیحات مختصری از غذا در منو بیاورید

توضیحات درمورد غذا و مواد اولیه آن می تواند به مشتریان کمک شایانی در انتخاب غذای مورد علاقه آنها داشته باشد. برای رستوران هایی که در منو خود نمی خواهند از عکس استفاده کنند ضروری به نظر می رسد.

روی قیمت غذا ها  تاکید نکنید

در درج قیمت در منو رستوران سعی کنید از فونت های خاص و با فونت درشت استفاده نکنید چون باعث حساسیت مشتری می شود. مشتریان دوست دارند که قیمت غذا ها را در منوها ببینند اما نباید کاری انجام داد که نشان دهد تاکید رو قیمت غذا در منو دارید.

استفاده از چهارچوب و قاب ها مناسب در منو رستوران

استفاده از قاب مناسب در منو رستوران نیز باید جلب توجه می کند. به عنوان مکثال اگر یک رستوران سنتی هستید نباید از چهار چوب یک رستوران لاکچری استفاده کنید.

 

طراحی منو رستوران

 

در منو خود از رنگ مناسب استفاده کنید

در رستوران ها انتخاب رنگ در منو ها کار سختی می باشد چون رنگ های مختلف باعث تاثیرات روانشناختی مختلف بروی بیننده می گذارد. در انتخاب رنگ ها بر اساس نوع رستوران انتخاب کنید به عنوان مثال در رستوران هایی که غذاهای مکزیکی سرو می کنند از رنگ های گرم در منوهای خود استفاده کنند.

چاپ منو رستوران

بعد از اینکه تمام نکات را در طراحی منو استفاده کردیم و منو خود را طراحی کردید نوبت به چاپ می شود. در طراحی و چاپ منو رستوران خود سعی کنید از یک متخصص مشاوره بگیرید چون منو رستوران می تواند هویت و نام تجاری یک رستوران را نشان بدهد و سخن آخر طراحی منو باید از فونت خوب، فاصله مناسب بین نام و توضیحات استفاده کنید تا مشتریان بتوانند سریع غذای خود را انتخاب کنند و از آن لذت ببرند.

0 پاسخ
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
افتتاحیه رستوران
مدیریت رستوران
افتتاحیه رستوران

پس از برنامه ریزی ها و ماه ها تلاش نوبت به افتتاح رستوران می رسد. بنظر منوی عالی چیده اید، کارکنان را آموزش داده اید،