تماس بگیرید

  • خانه
  • بلاگ
  • مدیر رستوران باید چه ویژگی داشته باشند؟
ویژگی انتخاب مدیر رستوران
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در email
اشتراک گذاری در telegram
اشتراک گذاری در whatsapp

فهرست مطلب

 

ویژگی های کلی انتخاب مدیر رستوران

اگر شما قصد راه اندازی رستوران حرفه ایی را دارید باید یک مدیر رستوران درجه یک را به مجموعه خود اضافه کنید. یک مدیر حرفه ایی رستوران باید در ابتدا بتواند کارکنان رستوران را به خوبی مدیریت کند وسپس نیاز های مشتری خود را رفع کند و برای ارائه هر چه بهتر خدمات گام بردارد و تا می تواند کیفیت را بالا ببرد تا رضایت مندی کامل مشتری را به همراه داشته باشد و نیز باید همه امور را کنترل و بررسی کند تا به پیشرفت روز افزون رستوران بیفزایدو شهرت رستوران را افزایش دهد.

یک مدیر رستوران بسیار فعال است و مرتب در حال بررسی است و تنها منتظر گزارش کارکنان نمی ماند، بلکه خود مرتب به بخش های مختلف سر می زند و همه چیز را کنترل می کند. یک مدیر رستوران باید مرتب در حال تحلیل و بررسی بخش های مختلف رستوران باشد و نباید منتظر گزارش کارکنان خود باشد و باید بتواند تمام بخش های یک رستوران را کنترل کند.

 

ویژگی انتخاب مدیر رستوران

 

یک مدیر رستوران باید ذاتا برنامه ریز ایده ال را بلد بوده و همچنین خوش برخورد و مدیر باشد. به صورت کلی باید یک مدیر رستوران ویژگی زیر را دارا باشد:

  • یک مدیر رستوران باید دانش مدیریتی داشته باشد.
  • یک مدیر رستوران باید مودب باشد.
  • یک مدیر رستوران باید مهارت جذب مشتری را بداند.
  • یک مدیر رستوران باید توانایی مدیریت ارائه خدمات را داشته باشد. یک مدیر رستوران توانایی ایجاد انگیزه در کارکنان را باید داشته باشد.
  • یک مدیر رستوران باید بتواند رفتار کارکنان را مدیریت کند.
  • یک مدیر رستوران باید توانایی ارتباط قوی را داشته باشد.
  • یک مدیر رستوران باید همیشه آرامش خود را حفظ کند و شرایط کاری آرامش بخشی را فراهم کند.
  • یک مدیر رستوران معنی کار تیمی را می داند و مانند یک رهبر رفتار می کند.
  • یک مدیر رستوران باید با علم حسابداری آشنا باشد.
  • یک مدیر رستوران باید توانایی برنامه ریزی برای مجموعه خود را بلد باشد.
  • یک مدیر رستوران باید توانایی کنترل استرس خود را داشته باشد تا بتواند در شرایط پرتنش و استرس زا و سرویس دهی را مدیریت کند.
  • یک مدیر رستوران باید به ایمنی سازی و سلامت کارکنان خود اهمیت دهد.

مدیریت رستوران کار پر مسئولیتی است چون قرار نیست که در دفتر کار بنشیند و نظاره گر  باشد او باید همه چیز را تحت کنترل خود در آورد و برنامه ریزی برای اجرای بالاترین استانداردها و نحوه اجرای آن را انجام دهد. اوباید بتواند با تبلیغات رستوران را مشهورتر کند، منو خوبی را ارائه دهد پرسنل آماده ای را جذب نماید  و همه نوع فعالیتی برای پیشرفت هر چه بیشتر رستوران انجام دهد.

کسی که می خواهد مدیر رستوران شود باید آموزش های لازم را دیده باشد و تجربه کافی برای اداره امور را داشته باشد.

باور افراد بر این است که با داشتن سرمایه لازم برای راه اندازی رستوران می توانند خود مدیری خوبی برای رستوران خود باشند اما حقیقت این است که داشتن سرمایه و مالکیت هیچ تضمینی برای داشتن رستوران موفق نیست و افراد باید تجربه و سواد کافی برای این کار را داشته باشند.

راه اندازی رستوران  علاوه بر خرید تجهیزات آشپزخانه و نرم افزار حسابداری ومدیریت رستوران ، باید به فکر استخدام پرسنل نیز باشید. از مهمترین پرسنل که باید در جذب آن دقت کافی را داشته باشید مدیر رستوران می باشد.  که مدیر رستوران باید  خصوصیاتی که در بالا ذکرشد را داشته باشند؟ ممنون که با ما همراه بودید تا ویژگی های مدیر رستوران را با هم بررسی کنیم.

ویژگی انتخاب مدیر رستوران

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دیگر مطالب
افتتاحیه رستوران
مدیریت رستوران
افتتاحیه رستوران

پس از برنامه ریزی ها و ماه ها تلاش نوبت به افتتاح رستوران می رسد. بنظر منوی عالی چیده اید، کارکنان را آموزش داده اید،